dilluns, 21 de setembre del 2009

<<< La tecnologia i el seu ús>>>

Hola!!!!

Personalment, penso que la tecnologia a arribat a un punt molt important i molt elevat dins les nostres vides encara que no podem oblidar que des de l'Edat de pedra ja n'hi havia!
En aquella època, la tecnologia es basava en les eines que els mateixos humans fabricaven per a caçar i obtenir aliments i així poder sobreviure, com el foc, les eines de pedra, les armes....

Tot això per sort ha anat canviant i ara la tecnologia la trobem per tot arreu i a l'abast de tothom. Així, tots aquests productes fan créixer la nostra economia i el propi benestar ja que....ara què faríem sense tecnologia??? Què faríem sense els nostres ordinadors...les nostre càmeres fotogràfiques...els telèfons...la ràdio o la televisió? Ens costaria eh!!!!

A part cal dir que s'ha fet molts avanços científics gràcies a la tecnologia ja que a mida que
aquesta avança, es pot experimentar més i més i d'aquesta manera anar adquirint més coneixements.

També podríem dir que aquest progrés tecnològic en el temps ha estat un dels principals factor del desenvolupament de les ciutats.

Per últim, l'ús que recordo jo de la tecnologia a l'escola és principalment de l'ordinador, amb tots aquells programes de word, excel, paint.... i fins hi tot a aprendre a fer programes per internet interectuant amb nois i noies d'altres escoles o jugant a una immensitat de jocs que et feien pensar i fins hi tot calcular! Quins records...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada