dissabte, 17 d’octubre del 2009

Seminari 7 d'octubre de 2009

Ha començat amb la primera lectura individual en veu alta. Li ha tocat al Javi. Ens ha llegit un fragment d'un llibre que ha portat de casa i al acabar ens ha tocat fer les nostres crítiqus o opinions.
Uns han dit que ho havia fet bé, que la velocitat en la qual llegia era la correcte, que feia les pauses correctament però que havia de fixar-se més en l'entonació ja que a l'hora de llegir o de parlar en públic el to de veu i el nerviosisme s'havien de controlar.

Seguidament hem parlat sobre les festes que feien a la nostra escola, en quins moments ens aburríem i en quins ens divertíem. Que si el Nadal, el Carnestoltes, les Festes de final de curs, la Castanyada...
La pregunta és...
Creieu que les festes són necessàries dins l'escola o millor seria no fer-ne?
Penso que sí que són necessàries. Els alumnes necessiten trencar la monotonia, la rutina o la seriositat pero..Per què es necessiten les festes per trencar aquesta monotonia i les clases no poden ser més divertides?

Finalment ens hem posat en parelles o grups de 3 per parlar sobre el que més ens agradava i el que ens aburria o no ens agradava i ho hem exposat davant la classe.

Penso que ha estat una classe molt productiva, com les que fem sempre, molt amena, amb molts temes diferents que et fan pensar i reflexionar i que et poden ajudar a prendre decisions en un futur.

1 comentari:

  1. Bon comentari...

    Vigila alguna errada a l'hora d'escriure...

    Endavant i bona feina!

    Annabel

    ResponElimina