dissabte, 17 d’octubre del 2009

Seminari 9 d'Octubre de 2009

La classe ha començat amb la lectura de l'Helena Vall amb un fragment d'un llibre de la saga de Crepúsculo i seguidament hem comentat el que crèiem que havia fet bé o malament.
Uns han dit que havia fet pauses exagerades, altres que el ritme de lectura era molt bo ja que aquesta no era fàcil i que havia llegit d'una forma que s'entenia tot.

Seguidament s'ha passat a l'apartat sobre "L'actualitat educativa" i el títol de la notícia que la Sònia i la Mònica han triat ha estat " La inscripción del próximo curso se adelantará al mes de febrero". Les companyes ens l'han explicat detalladament i han considerat que era positiu ja que pel nen seria un descans però que l'únic problema era que molts dels pares treballaven i no seria fàcil combinar-ho amb l'escola. Ens han plantejat una pregunta: ÉS l'educció la que s'ha d'adaptar a la societat o la societat a l'educació?
Molts pensen que va relacionat amb el tema econòmic ja que aquest temps lliure s'ha d'emplear d'alguna manera.

Finalment ens hem repartit els textos que havíem de portar escrits d'un resum sobre records de la infantesa a l'escola i els hem anat llegint.

Aquesta classe ha estat interessant ja que la senyoreta Annabel Fontanet amb aquestes notícies que hem de buscar nosaltres ens fa reflexionar i pensar per nosaltres i veure realment com avança l'educació. També ha estat interessant haver llegit les lectures sobre els records de la infància perquè són coses que tens amagades i que si no te les treuen no hi penses quasi bé mai.

1 comentari:

  1. Laura,

    Hauries de rellegir l'escrit i mirar les observacions que et faig:
    1.- Què s'ha començat?,perquè?
    2.- Què i qui havia fet bé o malament?
    3.- El què no era fàcil?
    4.- No s'entén quin és el contingut de la notícia...té relació amb el títol?
    5.- Quin temps lliure?
    6.- No cal que em posis "Senyoreta" ;-))

    Vinga,ànim i a treballar!!!

    Annabel

    ResponElimina