diumenge, 15 de novembre del 2009

COED dia 6 de novembre de 2009

Al inicià la classe, uns quants companys han hagut de fer l'exercici de recitació. Consisteix en aprendre's de memòria una poesia, un conte, una rondalla, un fragment d'algun llibre i recitar-lo davant la classe. La majoria ho han fet bastant bé encara que els nervis han pogut amb algú, cosa normal ja que et poses molt nerviós.
Avui no hem fet temari i al final de la classe la senyoreta Lluïsa ha obert un blog a l'atzar per veure el seguiment d'aquest. El blog era de l'Àngel Caloca i hem estat llegint les entrades de Comunicació oral, escrita i digital però s'ha de dir que ho tenia bastant complert.


Penso que ha estat una classe molt productiva ja que recitant en públic es pot aprendre molt, tant per parlar més endavant com per memoritzar i fins hi tot per arrivar a vèncer els nervis algun dia. Penso que em posaré molt nerviosa quan em toqui a mi parlar però ho haig de portar molb ben preparat perquè d'aquesta manera pugui anar segura amb el que tingui.
En quant el blog he trobat bé que la Lluïsa n'obrís un a l'atzar ja que d'aquesta manera la gent se n'adona de com n´'es d'important tenir-lo complert i intentar millorar cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada