diumenge, 1 de novembre del 2009

Comunicació oral, escrita i digital 30 d'octubre

El David ha començat llengit un poema sobre els mestres i després hem hagut d'entregar els resums del llibre "Com parlar bé en públic".
Seguidament hem parlat sobre els dies que cadascú de nosaltres haurà de recitar un fragment de memòria i hem hagut d'apuntar els grups de debat i el tema sobre el que haurem de parlar i les parelles del treball del territori i sobre el que exposarem.
Després la Lluïsa ens ha repartit un article titulat "Coses meves", d'Albert Om que parlava sobre una de tantes llegendes urbanes sobre el restaurant "Bulli" de Ferran Adrià. Per acabar ens ha parlat sobre la diferència d'una lectura per sobre(les que fem per buscar el que ens interessa a nosaltres i ens llegim paraules per saber més o menys de què va el tema) i una lectura intensiva ( després d'haver fer la lectura per sobre i trobar la part que ens interessa, hi posem més antenció i la llegim tota, en silenci i més concentrats)hem fet una lectura intensiva sobre la Lingúística per extreure'n les idees principals del text i fer una posada en comú en grups de 5.

Amb aquesta classe he pogut comprovar que llegint una cosa en silenci, concentrats en la lectura és molt més fàcil extreure idees principals ja que el teu nivell d'atenció és molt més alt. També m'ha agradat el petit fragment d'Albert Om ja que ha estat entretingut i divertit. Finalment cal dir que ens haurem d'esforçar molt per tirar endavant els peròs i els contres del tema del debat però que segur que resulta interessant i trobem coses que ens sorprendran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada