dilluns, 30 de novembre del 2009

Cibernàrium

Han començat explicant-nos el canvi històric que s'ha produït envers la tecnologia.
al 1925 els discs de binil, al 36 la tele i així successivament pero avui en dia veiem milions i milions d'aplicacions tecnològiques que van creiext a una velocitat d'espant: facebook, ebay, youtube, google...( el món mediàtic).
S'ha de tenir present que quan entrem a l'escola, la cantitat de tecnologia serà enorme i tindrem que saber què val la pena aprendre i què no ja que veurem una escola on la casa i aquesta aniran completament lligades per la tecnologia.
Ens han ensenyat 3 exemples que m'han sembla súper interessants per l'arpenentatge: 1.VOZ ME ( es copia un text i li pots canviar l'idioma, el to i s'escolta.
2.APROBBO ( permet saber si en treballs s'ha fet copiar-pegar.
3.iGOOGLE

* la Web 2.0 ( la web de la gent)
Internet dona accés a la democratització i accés a grans foros conceptuals, tots poden informar, ser informats i a la vegada enformar negativament, de forma equivocada. Ens han posat clars exemples sobre la diferència de la Web 1.0 (antiga) i la web 2.0 ( actualitat) i finalment ens han explicat què era el cibernàrium (centre de divulgació tecnològic) i què es feia com per exemple que era un espai públic ober per a tothom i gratuït, que es feien 82 tipus d'activitats diferents i era un gran contacte amb les GITIC.

Finalment ens han repartit un test sobre els diferents programes que podíem trobar a internet i habíem d'escriure si els coneixíem o no i si sóc sincera...no en coneixia ni la meitat.

Hem fet un descans i seguidament hem entrat en un debat que la veritat és que no molta gent ha participat i m'ha semblat bastant aburrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada