diumenge, 1 de novembre del 2009

Seminari dia 30-10-09

La Eva ha començat llegint un fragment d'un llibre anomenat "Como agua para chocolate". S'ha dit que llegia massa ràpid i que s'havia de millorar. Seguidament, en Javi i en Sergio ens han parlat sobre l'actualitat educativa on han repartit un titualr de l'ADN. L'article deia que Gabilondo plantejava canviar el sistema i ampliar l'ensenyança obligatòria fins als 18 anys. Hem comentat i opinat sobre els seus peròs i els seus contres.
Després la Sònia, que no va poder llegir el divendres passat, ha llegit un fragment del llibre "El niño del pijama de rallas" i ho ha fet molt bé. L'entonació, la manera de llegir, la velocitat...tot.

Finalment hem comentat entre tots els decàlegs que cadascú ha portat del bon mestre fins a estar d'acord amb les 10 coses que hauria de tenir i les dues paraules que el llibre de "Va de mestre" ens havia transmès al llarg de la lectura i d'haver fet el treball.

Com a conclusió hem dit que el que cal a un bon mestre i penso que a totes les persones és, principalment, coneixèr-nos molt nosaltres mateixos per a poder millorar. I és molt cert ja que cada persona és com és però pot canviar i si per exemple ets una persona que no té paciència, hauràs de buscar una manera per ser pacient ja que per aquest ofici es necessitarà i així, podràs millorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada