dimarts, 1 de desembre del 2009

Projecte telemàtic: ModerTICsme

M'ha semblat interessant el projecte telemàtic anomenat ModerTICsme. Ens els presenta un ninot semblant al respatller d'un banc de Gaudí anomenat Trenc i és un projecte on es permet conèixer el modernisme des de diferents vessants: la científica, l'artística i la històrica. Els seus objectius són:
1. Donar a conèixer el patrimoni cultural del Modernisme.
2. Impulsar el treball de recerca i investigació.
3. Incentivar l'ús didàctic de les TIC.
4. Promoure la relació entre alumnes de diversos centres per compartir coneixements.
Cada una de les vessants té un bloc on es presenten diferents propostes d'activitats.
Aquest projecte és destinat pels alumnes d'ESO on és recomanable que treballin en petits grups.S'imparteix i es participa en llengua catalana. Els grups poden triar un dels blocs(científic, artístic o històric) o tots i es podran visitar les presentacions dels altres i les feines que hauran escrit als blocs.
També conté un fòrum on els alumnes poden compartir experiències, sortides o el que vulguin dir o expressar i on deixar els missatges de comiat.

Aquest projecte m'ha cridat l'atenció des del primer moment ja que la història del modernisme sempre m'ha agradat però al llarg del temps, si no ho treballes s'oblida i penso que és una bona manera de passars-ho bé, aprenent i compartint-ho amb altre gent d'altres llocs de Catalunya, interactuar i com es diu: si la lliçó és divertida, s'aprèn i es recorda molt més.
Recordo que de petita a l'escola vam fer un projecte anomenat Bongho i també vam haver de fer treballs conjunts i interactuar amb persones d'arreu de Catalunya i que al final del projecte ens vam reunir tots els equips de les diferents escoles que hi avien participat i em va encantar així que, penso que aquests projectes són molt interessants, amens i sobretot divertits. M'ha agradat poder recordar aquests vells temps que a vegades s'obliden.

Enllaç amb la pàgina Web!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada