diumenge, 13 de desembre del 2009

COED dia 27 de novembre de 2009

Avui, la sessió ham començat amb la recitació dels poemes, rondalles.. i l'ha fet la Clara Boix, en Carles Costa, en Cristian Cubillo, lÀngel Caloca, l'Esteve Clop, l'Anna Español, la Natlàlia Carrique, la Judit Carrique, la Mònica de Haro, la Laura Cazorla, la Linda Camacho, l'Àngel Carrillo, l'Helena Carmona i l'Alba Casals.

Seguidament hem passat a l'activitat dels debats i avui sí que ens ha donat temps de fer-ne dos. El primer grup en començar ha estat format per la Blanca Vivet, la Mireia Toro, l'Anna Illa, la Sandra Ferré i la Sonia Pèrez com a capitana que anaven a favor i la Laura Cazorla, la Cristina Sansalvadoró, l'Helena San José, la Joana Freixenet i la Carlota Montaner com a capitana, que anaven en contra i el tema ha estat : L'eduació tradicional i l'educació de l'actualitat. Unes han defensat que a l'antiguitat, els mestres explicaven i els alumnes prenien apunts sense poder participar i quer d'aquesta manera tenien més autoritat i no perdien el respecte cap al professor. Les altres han defensat que el professor tenia que deixar experimentar als seus alumnes per ells mateixos i donar-li's llibertat
Després ens ha tocat fer el debat a nosaltres. El grup estava format per la Sara Olmo, la Mònica Gutiérrez, l'Albert Guix, en Cristian Cubillo i la Mònica de Haro que anaven a favor d'una autoritat estricte a l'aula i la Paula Antonell, la Sara García, l'Aylén Marino, la Maria Pérez i jo que anàvem en contra d'aquesta estricte autoritat. Ens hem centrat en la idea de que era essencial el diàleg abans que el càstig ja que els alumes ho entendrien i ho acceptarien millor i ho podrien interioritzar i no pas a través d'un càstig.


Reflexió:
En quant a l'exercici de recitació, penso que cada vegada van millorant més i van trobant tècniques perquè se'ls noti menys nerviosos i ho puguin viure i disfrutar molt més.
En quant els debats, han estat bastant similars i a més el mateix dia i penso que han pogut ser una mica aburrits ja que no hem parat de parlar i donar-hi voltes al mateix. Ha estat, de totes maneres una gran experiència però ens hem passat una mica de temps, ens hem posat nervioses i a causa d'això, ha provocat alguna llàgrima per part d'alguna companya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada