diumenge, 13 de desembre del 2009

COED dia 4 de desembre de 2009

Hem començat la classe fent la recitació de poemes, llegendes i contes. Aquesta vegada ho han fet: la Sara Garcia(La princesa de llança), la Mar Gascó (El país amb el des al davant), el Javier Garcia (El bon mestre), l’Alba Estragué(El pont del Diable), l’Eva Gómez, la Maria Garcia (La gallina negra), la Joana Freixenet (El teu millor amic també et pot fer mal), la Monica Gutiérrez, la Bea González(llegenda del liceu), l’Albert Guix ( Lletra dolors), l’Ari Garcia (poema casament), la Sandra Ferré ( Despertar- poema), la Mireia González ( Mare si fos mariner- poema), Oscar Garcia( llegenda de CastellBo) i per acabar la Carolina Garcia(Les nous).

Avui ha tornat a haver dos debats. El primer es parlava sobre si era bo afegir dos anys més d'ensenyament obligatori o no i el segon sobre la informatització a les aules.

El primer grup de debat ha estat format per en David Cortés, l'Ari Garcia, la Irene Recio, la Laura Sánchez i la Norma August i eren l’equip que anava en contra i els que anaven a favor eren la Eva Gómez, l'Helena Carmona, l'Alba Estragué, l'Elena Ruiz i la Marta Juny.

El segon grup de debat ha estat format per l’Anna Llongueres(capitana), la Maria Garcia, la Lorena Padilla, la Judit Carrique i l’Eva Ladevesa les quals anaven a favor de la informatització a les aules i el grup que anava en contra format per la Natàlia Carrique(capitana), l'Ethel Nogués, la Mar Gascó, l'Alba Casals i la Núria Maldonado.

Reflexió:

En els dos casos, tant les recitacions com els debats es veu que van agafant forma, les recitacions cada vegada van millor, sempre hi ha nervis, pero s'intenta millorar dia rere dia. Es millora la l'entonació, la gesticulació, el control dels nervis...i els debats, on els temes també van prenent més forma ja que a mida que els veus, intentes arreglar fallos i senyir-te al tema, buscar informació i refutar-la i organitzar-te millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada